Plată și livrare UniKs

 

Comanda minimă pe site este 30 lei. Nu se acceptă comenzi telefonice, pentru a se evita confuzii sau livrari eronate de produs.

Plata produselor se poate face ramburs, la primirea coletului,
Prin virament bancar în contul menționat în factura proformă ( Notă: La plata prin virament bancar, coletul va fi expediat după verificarea efectuării plății de către client în contul UNIKS)

Cum se face livrarea:
Livrarea se face, de regulă, printr-o firmă de curierat. În mod excepțional se poate livra și cu Poșta Română.

Există opțiunea de ridicare personală astfel:

  • pentru București (zona Home Design Mall – intervalul orar se va discuta de la caz la caz),
  • pentru Bragadiru (zona Profi – Sos. Alexandriei – intervalul orar se va discuta de la caz la caz)

Taxa de livrare prin firma de curierat este 26 lei pentru expedierile în țară și 15 lei pentru cele din București.

Livrarea se face în termen de 2-5 zile, în funcție de disponibilitatea stocului.
În cazul în care livrarea depășește acest termen, clientul va fi notificat prin email sau telefon.
Recepția produselor reprezintă acceptul clientului ca produsele au ajuns în stare bună. Daca ambalajul original al produsului prezintă orice fel de urme de deteriorare, REFUZAȚI COLETUL. Factura constituie contractul de vânzare/ cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.
Uniks își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de uniks.ro care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de uniks.ro față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de uniks.ro de la acest client.